Cupping

Wat ook een hele effectieve manier is om afvalstoffen en gifstoffen uit het lichaam te krijgen is cupping. Cupping is een eeuwenoude manier om gifstoffen en afvalstoffen vanuit de diepte in het lichaam dmv een vacuum omhoog te krijgen en hierdoor weer op t e laten nemen in de lymfestroom, zodat deze door het lichaam weer uitgescheiden kunnen worden.

Cupping wordt ook vaak toegepast om van die vervelende cellulitis af te komen. De ontsierende putjes en bobbeltjes die je bij ons vrouwen vaak kunt zien op de billen, benen en dijen. Deze putjes en bobbeltjes (ook wel sinaasappelhuid) worden veroorzaakt doordat er een storing in de doorbloeding en lymfestroom zit waardoor er vochtophopingen en afvalstoffen ontstaan.

Je vetcellen bevinden zich in het bindweefsel, als je vetcellen verstopt raken gaan deze samenklonteren met het omliggende weefsel waardoor de eerder genoemde verklevingen kunnen ontstaan. Ook kunnen vetcellen groeien, als de stimulering van de afvoer van deze afvalstoffen uitblijft dan gaan de verklevingen tussen de vetcellen zitten. Dit is wat er aan de buitenkant van de huid te zien als de zogeheten sinaasappelhuid

Bij BiBeauBalance werken we in kuurverband. Afhankelijk per client kijken we wat voor u het meest gunstige effect zal hebben

De doorbloeding in huid en spieren zal verbeteren hierdoor zal ook de waar te nemen spanning verminderen. Vochtophopingen worden door de cupping afgedreven. De elasticiteit van de huid zal verbeteren. Dit in combinatie met sporten, water drinken en een goed voedingspatroon, want niemand krijgt een prachtige huid als je bij wijze van elke dag fastfood nuttigt en cola drinkt.

Cupping wordt vaak in de vorm van een kuur gegeven, Elke week minstens 1x een behandeling van 30 minuten
De kuur wordt speciaal op de cliënt afgestemd. Daarom worden er geen vaste bedragen genoemd voor de kuur

Ga terug naar soorten behandelingen