Even voorstellen

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Bianca de Jong, ik ben in 2008 begonnen met de opleiding Shiatsu Ryoho, een hele interessante opleiding die kennis laat maken met oosterse en westerse geneeswijzen.

Na het behalen van mijn certificaat ben ik me verder gaan orienteren en heb ik gekozen voor de Klassieke massage. Deze soort massage wordt door bijna iedereen als “zeer ontspannend” ervaren. Beide certificaten zijn onderdeel van het diploma “Manueel Praktizijn” Dit diploma omvat naast de 2 genoemde certificaten ook nog het onderdeel Segmentale Massagetherapie en Voetreflexologie. Wat deze soorten massage voor therapeutisch effect hebben om het menselijk lichaam wordt elders op deze site omschreven.

Ik ben massagetherapeut geworden omdat ik het fijn vind om mensen zich weer in hun element te laten voelen en de dagelijkse beslommeringen even te laten voor wat ze zijn. Er is niets mooier dan in evenwicht te zijn met jezelf en je lichaam.

Door deze gedachte is de naam BiBeauBalance dan ook ontstaan. Bi(anca) Beau (Mooi) Balance(Evenwicht).

Massagepraktijk BiBeauBalance is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01170612

Tevens is BiBeauBalance lid van beroepsvereniging NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten) onder Lidmaatschapnr 2443

en aangesloten bij de RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg)