Wat te verwachten?

Om de beste resultaten bij je te kunnen bereiken vind ik het belangrijk dat we tijdens een intake gesprek een open benadering hebben naar elkaar zodat je je volledig vertrouwd voelt wanneer de behandeling begint. Om dit te vergemakkelijken, krijg je van tevoren een intakefomulier per email toegestuurd. Deze kun je online invullen en zal voor de eerste behandeling met je besproken worden. Voor dit intakegesprek (van ongeveer 10 minuten) worden bij BiBeauBalance geen extra kosten berekend. 

Dit gesprek is niet alleen om je klachten vast te stellen maar ook om een indicatie te krijgen over jou als persoon. Doordat ik naar jouw als persoon kijk en niet alleen naar de klachten krijg ik een totaalbeeld van waar eventuele oorzaken van klachten vandaan zouden kunnen komen. Uiteraard vertel je mij alleen maar dat wat je kwijt wil. Op deze manier werk ik samen met jou naar een verbetering van jouw lichamelijke klachten en je welzijn.

Vanwege het vrijkomen van afvalstoffen wordt er aangeraden om extra water te drinken na de behandeling, voor het afvoeren van de afvalstoffen. Wanneer men dit niet doet is het mogelijk dat er lichamelijke ongemakken ontstaan zoals hoofdpijn.

In verband met RIVM-richtlijnen aangaande CoViD wordt verzocht zelf een flesje water en een mondkapje mee te nemen.

Voor de behandeling wordt er aan de cliënt gevraagd om een badlaken (waar je in je geheel op kunt liggen) en een handdoek voor over je benen mee te nemen. 

Daarnaast is het belangrijk dat je de zorgpas van de verzekeraar meeneemt.

Vanwege recentelijke wijzigingen in de privacywet, vraag ik elke cliënt om een verklaring te ondertekenen.